Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 12.10.2021 10:07
Кількість переглядів: 400

Фото без опису   Станом на 09.00 годину 12 жовтня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковано 2541 особи.

  З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 2053 особи. За минулу добу у районі виявлено 38 осіб хворих на COVID-19 (з них 4 дитини). За старим адмінустроєм: Скадовський район - 15 осіб (з них 3 дітей), Каланчацький район - 12 осіб (з них 1 дитина), Голопристанський район - 11 осіб.

Станом на 12.10.2021. на стаціонарному лікуванні перебуває 43 хворих з діагнозом COVID-19 (16 важкі, 27 середні):

Скадовський район:

-     9 жінок, 2 чоловіка (м. Скадовськ)

-     4 жінки (с. Новомиколаївка)

-     1 жінка (с. Олександрівка)

-     1 чоловік (с. Антонівка)

-     1 чоловік (с. Ульянівка)

-     1 чоловік (с. Широке)

            Каланчацька територіальна громада:

-     4 жінок, 7 чоловіків (смт Каланчак)

-     3 жінки (с. Роздольне)

-     2 жінки (с. Новокиївка)

-     1 жінка (с. Мирне)

-     1 чоловік (с. Преображенка)

-     1 жінка (с. Новопавлівка)

-     1 жінка (с. Новоолександрівка)

            Чаплинська громада:

-     1 чоловік (смт Чаплинка)

-     2 жінки (с. Питомник)

            Російська Федерація

-     1 жінка (Смоленська обл.)

За минулу добу  госпіталізованих (підтверджених) 12 осіб, виписаних  5 осіб,  померлих 1 особа (1 жінка, смт Каланчак).

Станом на 12.10.2021 на стаціонарному лікуванні в КНП «Скадовська ЦМЛ» перебуває 21 хворих з пневмонією – дорослі   (7 важкі, 14 середні).

147 осіб побороли недугу. 

У 2021 році 67 осіб померли. З початку пандемії померло81 особа.

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 125 осіб з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 223 контактних особи, було відібрано 37  зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 43 хворих з діагнозом COVID-19, відібрано 13 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанська районна лікарня» на лікуванні перебуває 46 осіб, було відібрано 11 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 126 осіб  хворих на COVID-19 та 130 контактних осіб. Відібрано 44 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 245 особи з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 586 контактних осіб. Відібрано 32 зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Бехтерського центру первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 29 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. На амбулаторному лікуванні перебуває 9 осіб з діагнозом COVID-19.

З початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу 1 рентгенлаборант.

У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

15 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків,  1 – помер. По 11 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 4 випадки – не пов’язані з виробництвом, 12 випадків (1 – сестра медична інфекційного відділення, 5 сестер медичних терапевтичного відділення, 1 - рентгенлаборант, 1 - лікар-анестезіолог(помер), 1 - сестра медична педіатричного відділення, 1 – медична сестра відділення анестезіології та реанімації, 1 – сестра медична перев’язувальна хірургічного відділення, 1 – молодша медична сестра відділення анестезіології та реанімації) – пов’язані з виробництвом. По всім випадкам завершені розслідування по професійному захворюванню, матеріали розслідування передані в Держпрацю та Фонд соціального страхування.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілих на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу. У 2021 році захворіли  3 медичних працівників.

За даними «Каланчацького центру первинної медико-санітарної допомоги» з початку  пандемії зареєстровано 5 медичних працівників, що захворіли на COVID-19, з них: 3 лікаря,  1  середній медичний персонал та 1 молодший медичний персонал.

Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
 – ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
 – носіть захисну маску в громадських місцях;
 – уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

                     Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора