Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На захисті прав громадян

Дата: 08.10.2021 08:50
Кількість переглядів: 353

 Фото без опису8 жовтня в Україні відзначається професійне свято представників правничої професії – однієї з найпрестижніших та найбільш затребуваних у реаліях сьогодення.     Адже наша держава сьогодні вимагає від кожного громадянина  вміння працювати у правовому полі, з чітким дотриманням норм вітчизняного законодавства. А це означає, що без кваліфікованих юридичних порад сьогодні не обійтися ані бізнесу, ані управлінцям у будь-якій галузі, ані пересічним громадянам.

Там, де потрібно прийняти важливе рішення, ми звертаємося до надійних, перевірених юристів, чия професійна репутація вимагає бездоганного знання своєї справи. Надзвичайно приємно, що юристи, з якими ми щодня маємо справу у нашому районі, з високою вимогливістю дотримуються головних засад своєї професії та завжди готові прийти на допомогу людям. Адвокати, судді, юрисконсульти Скадовщини заслуговують на високу оцінку своєї роботи.

Від щирого серця хочеться сьогодні приєднатися до численних вітань на їх адресу та побажати успіху у роботі та життєвих гараздів!

 

З повагою, Михайло Павліш,

Голова Скадовської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора