Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З днем народження, сонячний Скадовськ!

Дата: 25.09.2021 12:07
Кількість переглядів: 345

Фото без опису  Шановні друзі! Сьогодні місто,чиє ім’я стало символом літа, моря, сонця і радісних посмішок, місто-курорт державного значення Скадовськ святкує свій 127 день народження.

  Це свято для всіх, хто вважає Скадовськ рідною домівкою. Та водночас наше рідне місто добрим словом згадує кожен, кому пощастило тут відпочивати та набиратися здоров’я, кому Скадовськ подарував свою гостинність.

За плечима нашого міста-іменинника – роки динамічного становлення. Скадовськ – це символ розвитку, змін, активного відгуку на виклики часу. Нині місто уособлює нові шляхи у реалізації курортного, оздоровчого та туристичного потенціалу, пошуку актуальних ідей у сфері послуг та дозвілля. Скадовськ – місто енергійних, працьовитих, ініціативних людей, успішних підприємців, шанованих та досвідчених вчителів і лікарів, місто завзятої та талановитої молоді та заслужених ветеранів.

 З роками  сонячний Скадовськ стає все красивішим та комфортнішим. Його історія пишеться яскравими барвами. Нехай же завжди звучать над морем слова вдячності і захвату від побачення з містом на ім’я – Скадовськ.

Бажаю щоб у оселях містян множився добробут, і усіх щедро осявала та надихала на нові звершення  енергія оптимізму!

 

З повагою

Михайло Павліш

голова Скадовської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора