Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учасникам ІІ Всеукраїнських пляжних ігор – успіхів та перемог

Дата: 25.09.2021 12:03
Кількість переглядів: 337

Фото без опису   Шановне товариство! Сьогодні Скадовськ приймає  учасників та організаторів масштабного свята спорту – ІІ Всеукраїнських пляжних ігор для дітей і молоді з усієї України.

  Для цієї знакової події наше місто обрано не випадково. Адже Скадовськ, як курорт державного значення, має всі необхідні можливості для організації різноманітних представницьких змагань, у тому числі - з пляжних видів спорту, арену для яких створено самою природою. Без сумніву, вирішальне слово у впорядкуванні та підготовці локацій для командних змагань футболістів, волейболістів, борців та майстрів ручного м’яча належить  тим спортивним закладам, волонтерам та представникам громадськості, силами яких було організовано цю масштабну подію.

Нехай же цьогорічні пляжні старти на узбережжі Чорного моря подарують нам усім багато яскравих вражень, нові досягнення, відчуття упевненості у своїх силах, здоров’я та бадьорість! Гостинний Скадовськ завжди з нетерпінням чекатиме на майбутніх чемпіонів та рекордсменів, шлях у великий спорт для яких починається з пляжної арени молодіжних змагань!

 

З повагою

Михайло Павліш

голова Скадовської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора