Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація від COVID-19 чи ізоляція? 

Дата: 23.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 378

Фото без опису  Вакцинація – важлива складова нашого сьогоднішнього життя. Адже йдеться про захист від небезпечної хвороби не лише себе, а й близьких.

  Зрештою, вакцинація – це турбота про всіх і кожного. Відомо, що з метою убезпечення від інфікування при збільшенні кількості хворих і переходу до жовтого, помаранчевого чи червоного рівнів епіднебезпеки, саме вакциновані громадяни зможуть безперешкодно та у будь-який час відвідувати заклади громадського харчування, спортзали, магазини,  ходити в кіно, театри та розважальні заклади. У свою чергу, вищезгадані заклади надаватимуть послуги у повному обсязі лише там, де буде вакцинований персонал. А якщо персонал і відвідувачі не вакциновані — будуть застосовані обмеження.

Отож чимало мешканців Скадовського району, аби зменшити ризик поширення COVID-19 та не обмежувати себе у повсякденних потребах, невідкладно завітали до пунктів та центрів щеплень, та виконали необхідні профілактичні заходи. Можна з певністю сказати - всі, хто отримав щеплення, сьогодні убезпечили своє здоров’я. Тому не зволікайте –запрошуємо з метою своєчасної турботи про свою безпеку відвідати центри вакцинації та пункти щеплень за місцем проживання та захиститися від небезпечної хвороби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора