Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги мешканців Каланчацької та Мирненської територіальних громад!

Дата: 23.09.2021 08:41
Кількість переглядів: 372

Фото без опису  Починаючи з 2014 року в Україні триває реформа з децентралізації влади, в результаті якої було об’єднано базові територіальні громади (міст, сіл, селищ) та ліквідовано ряд районів.

  Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-IX “Про утворення та ліквідацію районів” ліквідовано, у тому числі, й Каланчацький район Херсонської області. При цьому, територіальні громади ліквідованого (Каланчацького) району увійшли до складу Скадовського району Херсонської області.

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1635-р “Про реорганізацію та утворення районних державних адміністрацій” розпочато реорганізацію Каланчацької районної державної адміністрації Херсонської області шляхом приєднання до Скадовської районної державної адміністрації Херсонської області, яка є правонаступником всіх зобов’язань, майнових прав та обов’язків реорганізованої шляхом приєднання - Каланчацької районної державної  адміністрації Херсонської області.

Отже, у разі виникнення питань, що відносились до відання Каланчацької районної державної адміністрації Херсонської області просимо звертатися до Скадовської районної державної адміністрації Херсонської області, як правонаступника прав та обов’язків реорганізованої райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора