Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація від COVID-19 чи низькі знання наших дітей? 

Дата: 22.09.2021 13:18
Кількість переглядів: 299

 Україна ввійшла у жовту карантинну зону, і не випадково усі серйозні протиепідемічні заходи розпочалися саме після старту нового навчального року.

  Адже відомо, що у закритих просторах, таких як школи, дитсадки, університети, COVID-19 може поширюватись значно швидше. Це створює небезпеку для дітей, освітян та батьків, які можуть передавати коронавірус один одному і поширювати його.

80% вакцинованих освітян принаймні першою дозою — умова роботи закладів освіти оффлайн. Однак турбота про своє здоров’я стосується не лише самих педпрацівників. Проблема захисту від COVID-19 є актуальною для батьків, членів родин здобувачів освіти. Про свої родини слід потурбуватись і педагогічним працівникам. Адже у разі хвороби, можливо, доведеться витрачати значні зусилля, аби справитися з бідою.  Тож аби навчальний рік тривав без збоїв та прикрих подій, усім згаданим категоріям населення варто невідкладно завітати до центрів вакцинації та пунктів щеплень за місцем проживання (з паспортом та індивідуальним податковим кодом).  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора