Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 22.09.2021 10:16
Кількість переглядів: 286

   Станом на 09.00 годину 22 вересня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковано 1877 осіб.

  З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 1392 особи. За минулу добу у районі виявлено 15 осіб, хворих на COVID-19 (з них 3 дитини). За старим адмінустроєм: Голопристанський район - 9 дорослих, Каланчацький район - 6 дорослих та 3 дітей.

1237 осіб побороли недугу.

У 2021 році 52 особа померла. З початку пандемії померло 66 осіб.

Станом на 22.09.2021. на стаціонарному лікуванні перебуває 19 хворих з діагнозом COVID-19 (6 важкі, 13 середні):

Скадовський район:

- 1 жінка, 1 чоловік (м. Скадовськ)

- 1 жінка, 1 чоловік (с.м.т. Лазурне)

- 2 жінки, 1 чоловік (с. Олександрівка)

- 1 чоловік (с. Володимирівка)

- 2 жінки (с. Миколаївка)

- 1 жінка (с. Таврія)

- 2 жінки (с. Новомиколаївка)

- 1 жінка (с. Вишневе)

Каланчацька територіальна громада:

- 1 жінка (смт Каланчак)

- 3 жінки (с. Роздольне)

- 1 жінка (с. Новокиївка)

За минулу добу госпіталізованих (підтверджених) 3 особи, виписаних 1 особа, померлих не було.

Станом на 22.09.2021 на стаціонарному лікуванні в КНП «Скадовська ЦМЛ» перебуває 17 хворих з пневмонією – 4 дітей, 13 дорослих (2 важкі, 15 середні)

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 44 особи з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 213 контактних осіб, було відібрано 23 зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 19 хворих з діагнозом COVID-19, відібрано 20 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

У комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанська районна лікарня» на лікуванні перебуває 14 осіб, було відібрано 6 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 51 особа хвора на COVID-19 та 169 контактних осіб. Відібрано 18 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 58 особи з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 154 контактних особи. Відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Бехтерського центру первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 1 зразок біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. На амбулаторному лікуванні перебуває 10 осіб з діагнозом COVID-19.

З початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу 1 рентгенлаборант.

У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

15 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків, 1 – помер. По 11 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 4 випадки – не пов’язані з виробництвом, 12 випадків (1 – сестра медична інфекційного відділення, 5 сестер медичних терапевтичного відділення, 1 - рентгенлаборант, 1 - лікар-анестезіолог(помер), 1 - сестра медична педіатричного відділення, 1 – медична сестра відділення анестезіології та реанімації, 1 – сестра медична перев’язувальна хірургічного відділення, 1 – молодша медична сестра відділення анестезіології та реанімації) – пов’язані з виробництвом. По всім випадкам завершені розслідування по професійному захворюванню, матеріали розслідування передані в Держпрацю та Фонд соціального страхування.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілих на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу. У 2021 році захворіли 3 медичних працівників.

За даними «Каланчацького центру первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 5 медичних працівників, що захворіли на COVID-19, з них: 3 лікаря, 1 середній медичний персонал та 1 молодший медичний персонал.

Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

Просимо всіх відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;– носіть захисну маску в громадських місцях;– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора