Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні 98% госпіталізованих з коронавірусом не були вакциновані — МОЗ

Дата: 20.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 287

Фото без опису  Сьогодні ключовою темою порядку денного є епідемічна ситуація та медичні заходи,які вживаються у громадах для запобігання поширенню короновірусної інфекції.

  На жаль, статистика захворюваності невтішна, адже щодня з’являється все більша кількість інфікованих. Днями головний державний санітарний лікар країни Ігор Кузін заявив, що за  останніми даними Електронної системи охорони здоров’я майже всі, хто потрапляє в лікарню через важкий перебіг або ускладнення від COVID-19 в Україні, — невакциновані. За останні три місяці цей показник сягнув 98,1% госпіталізованих. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

«Якщо ви хочете вберегти себе від важкого перебігу, госпіталізації та смерті — зробіть щеплення вже сьогодні», — сказав І.Кузін,  підкресливши, що у тих, хто вчасно зробив щеплення, ризик захворіти вже не такий високий. Турбота про своє здоров’я сьогодні стосується кожного. Нагадаємо, що до послуг населення Херсонщини сьогодні в області розгорнуто 92 пункти щеплень та 10 центрів масової вакцинації. І важливо невідкладно завітати до свого сімейного лікаря, щоб отримати направлення на вакцинацію, або просто звернутися до медичного закладу з паспортом та індивідуальним податковим кодом, і зробити щеплення у зручний для вас час.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора