Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Збереження та відтворення зеленого багатства

Дата: 19.09.2021 08:29
Кількість переглядів: 346

Фото без опису   Шановні працівники лісу та лісових галузей!

  Сьогодні, як ніколи, ми усвідомлюємо значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, для розбудови позитивного природного і екологічного середовища. У червні нинішнього року Президент Володимир Зеленський оприлюднив запуск проєкту "Зелена країна". В межах цієї програми за три роки в Україні мають висадити мільярд дерев.

Сьогодні важко переоцінити важливість повсякденної праці лісівників, на яких покладено завдання збільшувати площу зелених насаджень нашого краю, розширювати розмаїття тваринного світу, оберігати екологію, запроваджувати сучасні європейські методи ведення лісівничої справи, оберігати ліси від браконьєрів, шкідників та пожеж. Ліс - це душа нашої землі. Люди, які професійно стоять на сторожі  порядку у лісовому господарстві, давно і справедливо користуються  глибокою повагою і авторитетом у суспільстві.  

У професійне свято працівників лісу щиро зичу добра і миру усім, хто своєю працею і турботою сприяє  збереженню та примноженню зеленого багатства рідного краю, любить, береже і турбується про наше довкілля. Щастя Вам, успіхів і нових звершень!

 

З повагою,

Михайло Павліш,

голова Скадовської районної державної адміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора