Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З святом, рятівники та вогнеборці!

Дата: 17.09.2021 07:16
Кількість переглядів: 319

Фото без опису  17 вересня в Україні відзначається свято рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони - сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя й безпеки громадян, захищають природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф.

      Праця рятівників – це неоціненний подвиг сильних духом і сміливих людей, котрі з честю забезпечують надійний захист  нашого життя,  цілодобово підтримують постійну бойову готовність і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто цього потребує.

Рятівники Скадовщини самовіддано та професійно охороняють безпеку та спокій мешканців нашого району. Отож прийміть слова сердечної вдячності і поваги за Вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей, за сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди  відвернути біду. Міцного вам здоров'я, всіляких гараздів, побільше життєвих благ і поменше тривожних викликів! Сил  та успіхів у вашій сповненій небезпек службі задля підвищення безпеки громадян України! 

Нехай береже вас Господь Бог!

 

З повагою,

Михайло Павліш

голова Скадовської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора