Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вручення сертифікатів на відвідування дельфінарію «Акварель» для кожного 500-го вакцинованого з Скадовська та Голої Пристані триває

Дата: 14.09.2021 11:27
Кількість переглядів: 347

Фото без опису Днями медики з Голопристанського центру вакцинування населення вручили черговому відвідувачу  вже сьомий за рахунком сертифікат на виставу Скадовського дельфінарію «Акварель».

 Як відомо, цю акцію започаткувала ініціативна група з райцентру «Скадовськ без ковіду».  Квитки на перегляд захоплюючого шоу з участю дельфінів та морських котиків отримує кожен 500-й отримувач щеплення у Скадовському та Голопристанському центрах вакцинації населення. Щодня зростає число мешканців Скадовського району, які вже завітали до пунктів та центрів щеплень, та виконали необхідні профілактичні заходи. Тому не зволікайте – запрошуємо з метою турботи про своє здоров’я і самопочуття  своєчасно зробити щеплення за місцем проживання. Незабаром спеціальні квитки до дельфінарію знову отримають ті громадяни, що пройдуть щеплення у центрах вакцинації  у Скадовську та Голій Пристані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора