Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда Скадовської райдержадміністрації – у числі переможців змагань

Дата: 13.09.2021 12:06
Кількість переглядів: 376

Фото без опису 10-11 вересня на базі Дитячого оздоровчого табору ім. Ю. О. Гагаріна у Скадовську відбулась ХІХ обласна Спартакіада серед збірних команд державних службовців Херсонської області, у якій взяли участь майже 200 державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування з 7 команд районів, Херсонської обласної державної адміністрації та м. Херсон. 

   Основним завданням Спартакіади було залучення учасників до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя.

                                      Фото без опису

    До програми Спартакіади входили змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів. За підсумками змагань переможцями Спартакіади стали:

з міні-футболу

І місце – Херсонська обласна державна адміністрація

ІІ місце – Виконавчий комітет Херсонської міської ради

ІІІ місце – Скадовська районна державна адміністрація

                                   Фото без опису

Представники Скадовської районної державної адміністрації також показали добрий результат у змаганнях з настільного тенісу ( 3 місце- чоловіки, 1 – жінки) 

Всі учасники отримали море позитивних емоцій, відчуття єдиної команди та заряд бадьорості для нових як спортивних, так і професійних здобутків.

                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора