Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запорука міцності, здоров’я, сили духу

Дата: 11.09.2021 14:43
Кількість переглядів: 366

Фото без опису  Сьогодні у нашій державі відзначається День фізичної культури та спорту. Це свято підкреслює повагу, захоплення і гордість, якими у  суспільстві користуються майстри, що досягли  видатних спортивних рекордів.

  Та головне - володарі чемпіонських титулів є прикладом для усіх, хто прагне жити активно, не відступає перед труднощами у досягненні своєї мети. Адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Наш район теж пишається  досягненнями спортсменів-земляків та їх тренерів, а також ветеранів фізкультурного руху, які з честю продовжують традиції виховання фізично загартованого молодого покоління. Отож важливо, аби у спортивні зали та на майданчики сьогодні також приходило якнайбільше дітей, молоді, усіх, хто любить активне дозвілля, адже  фізичне виховання – це здоров’я нації.

Щиро бажаю усім, хто присвятив своє життя гартуванню фізичної сили і духу, нових досягнень та перемог! Нехай приклад чемпіонів буде стимулом для масового розвитку фізкультури і спорту в усіх громадах. Хай множаться перемоги спортсменів у змаганнях, де вони захищають честь району, області, держави, а для любителів спорту, тренерів, вболівальників кращим здобутком буде міцне здоров’я, удача і наснага!

 

З повагою,

 

голова районної державної адміністрації                         Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора