Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Примножувати спортивну славу району

Дата: 10.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 343

Фото без опису  Спортсмен – звання вагоме і почесне. У Скадовському районі з цим погодиться кожен, адже саме у нашому райцентрі зосереджено відомі спортивні заклади обласного і загальнодержавного рівня, тут виховуються майбутні чемпіони, проводяться престижні змагання. 

 Тому у нас спорт завжди користувався особливою шаною і повагою.  

Напередодні святкування Дня фізичної культури та спорту у виставковому залі Скадовського районного будинку культури відбулося відзначення майстрів, чиї імена завжди викликали захоплення і гордість. Це - спортсмени, що досягли  видатних рекордів, тренери, їх наставники, усі, хто прагне жити активно, хто переконаний, що спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Від імені виконавчої влади представників спортивної громадськості району тепло привітав заступник голови районної державної адміністрації Олег Старенький. Він зазначив: Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Наш район теж пишається  досягненнями спортсменів-земляків та їх тренерів, а також ветеранів фізкультурного руху, які з честю продовжують традиції виховання міцного, сильного, фізично загартованого молодого покоління. 

                                         Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора