Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Крим – це Україна»: відтепер у граніті

Дата: 29.08.2021 20:46
Кількість переглядів: 426

Фото без опису  29 серпня у Скадовському районі на КВВП Каланчак, що на кордоні з окупованим Кримом, урочисто відкрили пам’ятний знак «Слава Україні! Героям слава! Крим – це Україна!».

  Він виконаний патріотичною родиною знаменитого скульптора, заслуженого художника України  Віталія Рожика з Житомирщини у формі гранітного серця, і символізує міцну єдність південних територій рідної землі. У відкритті пам’ятника взяли участь військовослужбовці, волонтери, представники духовенства та громадськості. На честь події командиру угрупування «Південь» генерал-майору Ігорю Танцюрі вручили особливу відзнаку - Дзвін пам’яті з меморіального комплексу на горі Карачун.

                                  Фото без опису

      Від імені мешканців Херсонщини щиру подяку за цей постамент-оберіг авторам монументу висловив заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Микола Якименко та запевнив: Крим – це знак того, що боротьба триває. Присутніх також привітав голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш, який сказав, що віднині місце, де зведено монумент, буде однією з святинь району. Адже гранітне серце – це символ волі та незламності.

                                    Фото без опису

                                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора