Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відчуття єдиної родини

Дата: 25.08.2021 14:07
Кількість переглядів: 404

Святковий та урочистий настрій панував надвечір 24 серпня на набережній Скадовська, в улюбленому місці відпочинку скадовчан та гостей міста. Громадськість району зібралася тут, під яскравими серпневими зорями, щоб відзначити знаменну подію - 30-річчя Незалежності України. До урочистостей з задоволенням долучилися численні гості, відпочивальники з усіх-усюд, з заходу і сходу, півночі і півдня України. Таким чином, хоч на коротку мить, але Скадовськ став імпровізованим центром нашої великої Батьківщини!

Про це сказав, вітаючи учасників події, голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш. Він відзначив: ким би не були, де б не проживали, про що б не мріяли, і до чого б не прагнули, суть полягає у тому, що Україна у нас одна. Це наша спільна доля. І завдання кожного – берегти і примножувати багатства рідної землі.

М.Павліш вручив почесні грамоти голови районної державної адміністрації кращим представникам трудових колективів району та активістам громадських організацій. До вітань долучилися відомі співочі та танцювальні гурти району. Щиро та натхненно славили вони Україну своїм талантом. А ще на глядачів та учасників свята чекав особливий сюрприз – над Скадовським узбережжям зазвучали голоси українців діаспори з далекого зарубіжжя. Їх пісенні вітання прилетіли на хвилях Міжнародного онлайн-фестивалю «Увесь світ&Україна».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора