Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рок Фест - свято творчих та енергійних

Дата: 20.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 511

Фото без опису  Шановні друзі! 22-23 серпня цього року  Скадовський район вперше приймає в улюбленому місці відпочинку молоді у селі Залізний Порт, на березі Чорного моря, заходи яскравої та видовищної події – молодіжного фестивалю«Південний Шевченко Рок. Фест «Кобзар».

   Без сумніву,він обєднає усіх, хто прагне жити сміливо, творчо, заряджати своєю енергією оточуючих. Адже це свято не лише  для новаторських музичних колективів, але й  для шанувальників спортивних розваг, змагань плавців, волейболістів, байкерів.

Рок Фест «Південний Шевченко» спрямовує завзяття молодих у русло розбудови культурних надбань. Є певність, що добра традиція завоює нових прихильників, і цей захід стане родзинкою курортного сезону у нашому районі, а фестивальне містечко IRON CITI, що виникло у селі завдяки  співпраці місцевої влади з громадською організацією «Бізнес асоціація «Арт південь», і надалі буде гостинно вітати прихильників рок-гуртів з усієї України, що представлять тут власні новаторські експерименти у галузі музичного мистецтва.

Бажаю фестивалю«Південний Шевченко Рок. Фест «Кобзар» доброго старту і успіху!

З повагою,

Голова Скадовської районної

державної адміністрації

Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора