Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юним талантам – нових висот

Дата: 20.08.2021 15:30
Кількість переглядів: 487

Фото без опису  Шановні друзі! Цього року наше рідне місто Скадовськ знову гостинно приймає учасників улюбленого пісенного свята - Всеукраїнського дитячого фестивалю  «Чорноморські ігри».

  Це знакова подія не лише для нашого району, області, а й для усієї України. Фестиваль «Чорноморські ігри» став іскоркою надії для сотень юних талантів, і дороговказом успішного творчого старту для багатьох відомих виконавців, котрі сьогодні стали справжніми корифеями великої сцени. Можна з певністю сказати – їх натхнення взяло початок саме тут, на нашому привітному чорноморському узбережжі, під яскравим і теплим сонцем дитячого курорту Скадовськ.

Наша держава надає юним талантам всебічну підтримку. Приємно, що до організації Всеукраїнського дитячого фестивалю нині долучаються спонсори, меценати, активісти громадського життя. Свято пісні і юності, свято дитячих сердець нікого не залишає байдужим!

Хай же яскраво сяє  зірка «Чорноморських ігор», і дарує учасникам і глядачам неповторні враження і наснагу для нових звершень! Бажаю кожному з тих, кого зібрав сьогодні гостинний берег Скадовська, досягти своєї мети!

 

З повагою,

Голова Скадовської районної

державної адміністрації

Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора