Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району

Дата: 13.08.2021 13:44
Кількість переглядів: 425

Фото без опису   Станом на 09.00 годину 13 серпня 2021 року в районі за минулу добу виявлено 4  особи хворих на COVID-19 . 

   У КНП «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 9 хворих з діагнозом COVID-19. на амбулаторному лікуванні  під наглядом установи перебуває 14 осіб  з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 11 контактних осіб.  Було відібрано 6  зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. 

У КНП «Голопристанська районна лікарня» на лікуванні перебуває 3 особи, було відібрано 3  зразки біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. На амбулаторному лікуванні під наглядом установи перебуває 9 осіб хворих на COVID-19 та 9 контактних осіб. Відібрано 8 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

Під наглядом КНП «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 10 осіб з позитивним результатом РНК- вірусу COVID-19 та 18 контактних особи. Відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

На сьогоднішній день забезпечення пацієнтів киснем відбувається за рахунок власних кисневих станцій КНП «Голопристанська районна лікарня» та «Скадовська центральна міська лікарня».

            Просимо всіх  відповідально ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

                     Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора