Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні друзі!

Дата: 12.08.2021 09:13
Кількість переглядів: 404

Фото без опису   Згідно Указу Президента України, наша держава цього року вперше відзначає День молоді разом зі усією світовою спільнотою - 12 серпня.

 Ця дата  була встановлена Генеральною Асамблеєю ООН, ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, та з метою привернути увагу громадськості до проблем молодого покоління. Адже розвиток світу безпосередньо залежить від молодих людей, які його населяють.

У нашому Скадовському районі цілеспрямовані, відповідальні юнаки та дівчата сьогодні широко представляють інтереси свого покоління у численних громадських об’єднаннях та організаціях, органах місцевого самоврядування та владних структурах. За їх участю впроваджуються новаторські соціально значимі проекти у різних сферах життя для примноження багатств рідного краю та захисту Вітчизни.

Енергії  та снаги молодим не позичати. Тож варто побажати нашим юнакам і дівчатам ніколи не втрачати прагнення до високої мети, сил і натхнення для здійснення мрій! Молодість – це ранок життя. Нехай же він буде добрим та світлим для всіх, кому належить майбутнє!

 

З повагою, голова Скадовської РДА                                     Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора