Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зум-конференція працівників освіти

Дата: 10.08.2021 15:05
Кількість переглядів: 462

Фото без опису  10 серпня поточного року відбулася зум-конференція відділу освіти Скадовської громади з директорами ліцеїв.

  Одним з нагальних питань було питання вакцинації працівників. Онлайн зустріч відбулася в форматі діалогу, де були надані відповіді на питання, які турбують педагогів. Головний лікар КНП "Скадовський центр ПМСД" Алла Хмельова надала інформацію про організацію проведення щеплення, до якого запрошуються всі бажаючі. Для цього необхідно звернутися до сімейного лікаря, до реєстратури Скадовського центру ПМСД за тел.: (05537) 5 24 40, а також за номером (05537)  5-23-00 або  +380951011410.

             Алла Хмельова наголосила: КНП "Скадовський центр ПМСД" використовує        вакцини, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вони безпечні та ефективні.  Для повної імунізації, потрібно отримати 2 дози з інтервалом 21-28 днів. 

         Начальник відділу освіти Скадовської громади Алла Кишкіна поінформувала про показники вакцинації у школах громади. За її словами, колектив Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради вже забезпечив майже 90 відсотків вакцинування серед своїх працівників.  Тож і надалі працюємо з даного питання, задля збереження людського життя та навчання наших дітей у звичному режимі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора