Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація забезпечить звичайний режим роботи шкіл

Дата: 04.08.2021 14:23
Кількість переглядів: 344

 28 липня Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови №1236 від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", згідно з якими у разі переходу певної області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота будь-якого навчального закладу буде можлива лише при наявності мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.

   Ті навчальні заклади, що не зможуть забезпечити цього показника, як передбачається, перейдуть  до дистанційного режиму роботи.

З цього приводу, слід сказати, вже сьогодні лунає немало критичних голосів, адже дистанційна освіта, як відомо, створює додаткові труднощі для багатьох людей -і для школярів, і для вчителів, і для працюючих батьків. Звичні умови життя і навчання зможе забезпечити тільки своєчасна вакцинація працівників освіти, до профілактичних заходів з розумінням та відповідальністю варто підійти і освітянам, і батькам, і усім учасникам навчального процесу. Працівники освітніх закладів мають прислухатися до голосу громадськості і усвідомити, що сьогодні неможливо знехтувати вимогами захисту підростаючого покоління.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора