Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проблема легалізації праці залишається актуальною

Дата: 03.08.2021 16:21
Кількість переглядів: 358

Фото без опису    03 серпня 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат на території міста Скадовськ проведено рейд.

   В ході якого здійснено обстеження 27 об’єктів підприємницької діяльності, в тому числі 4 юридичні особи у яких працювало 7 найманих працівників, 22 фізичні особи-підприємці, які використовували працю 19 найманих працівників та дві фізичні особи, що здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації

Надходження до бюджету - це, насамперед, кошти для соціальної сфери, шкіл, дитячих садків, лікарні, якими користуються усі без виключення мешканці міста. Саме тому, під час рейду активно проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців та найманих працівників щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. А особам, що здійснювали діяльність без державної реєстрації як суб’єкта господарювання, було наголошено на терміновому зверненні до Державної податкової інспекції з метою уникнення накладення штрафу згідно  статті 164 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора