Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація найманої праці під час курортно-туристичного сезону триває

Дата: 15.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 267

Фото без опису 15 липня 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат на території міста Скадовськ проведено рейд на території ринку в смт Лазурне.

 В ході якого здійснено обстеження 33 суб’єктів господарювання які використовують працю 64 найманих працівників.

   При обстеженні дві фізичні особи, які здійснювали діяльність не надали документи та залишили місця проведення діяльності.

Під час рейду активно проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців та найманих працівників щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин дотримання мінімальних соціальних гарантій в оплаті праці, відповідальності за нелегальну зайнятість, необхідності виплати офіційної заробітної плати та сплати внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та найманих працівників щодо державних соціальних гарантій.

Варто звернути увагу, що офіційне укладання трудових відносин, виплата належної суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства - це основа соціальної захищеності працюючого населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора