Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 05.07.2021 16:40
Кількість переглядів: 174

 Станом на 09.00 годину 5 липня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковані 1557 осіб.

 З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 1083 особи. За вихідні виявлено 2 особи хворих на COVID-19 (1 дитина).

За інформацією ВСП «Олешківський міськміжрайонний відділ ДУ Херсонський ОЛЦ МОЗ України» Голопристанськогоайонного відділення лабораторних досліджень за минулу добу осіб хворих на COVID-19 виявлено 1 особу.

1151 особа поборола недугу.

У 2021 році 43 особи померли. З початку пандемії померли 57 осіб.

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 17 осіб з позитивним результатом РНК-вірусу COVID-19 та 19 контактних осіб.

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 4 особи, хворих на COVID-19, із них:

Скадовський район:

- 1 жінка, 1 чоловік (м. Скадовськ)

- 1 жінка (с. Новомиколаївка)

За 02-04.07.2021 госпіталізованих (підтверджених) 1 особа, виписаних та померлих не було.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 1 хвори на COVID-19 .

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 4 особи з позитивним результатом РНК-вірусу COVID-19 та 6 контактних осіб.

Станом на 05 липня 2021 року в комунальному некомерційному підприємстві «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» було відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР від амбулаторних хворих та комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» було відібрано 0 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. В комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» було відібрано 5 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. Комунальним некомерційним підприємством «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 0 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

З початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу та 1 молодшого медичного персоналу 1 рентгенлаборант.

У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

15 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків, 1 – помер. По 11 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 2 випадки – не пов’язані з виробництвом, 8 випадків (4 сестри медичні терапевтичного відділення та 1 рентгенлаборант, 1 - лікар-анестезіолог(помер), 1- сестра медична анестезистка, 1 - сестра медична педіатричного відділення) – пов’язані з виробництвом. На розгляді Фонду соціального страхування України знаходяться 2 випадки - сестра медична терапевтичного відділення та фельдшер приймального відділення.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілих на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу. У 2021 році захворіли 3 медичних працівників. Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

На сьогоднішній день забезпечення пацієнтів киснем відбувається за рахунок власної кисневої станції.

Просимо всіх відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора