Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Михайла Павліша з Днем національної поліції України

Дата: 04.07.2021 12:33
Кількість переглядів: 169

Фото без опису 4 липня Україна відзначає День національної поліції України - чільної структури, завдання якої полягає у тому, аби самовідданно служити суспільству. 

  Національна поліція України - це державний правоохоронний орган, діяльність якого спрямована на реалізацію державної політики у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян України, захисту об'єктів права власності, протидії злочинності, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

Сьогодні поліція йде шляхом реформи, перетворення з репресивного інструменту влади у сервісну службу для населення. Створенонові системи реагування на кримінальні правопорушення та інші події, мережу ситуаційних центрів, де аналізується поточна криміногенна ситуація, організовується координація та управління силами і засобами правоохоронних структур. З урахуванням міжнародного досвіду розроблено та затверджено нові критерії оцінки діяльності органів та підрозділів поліції, таких як рівень довіри населення, результативність та ефективність щодо виконання пріоритетів правоохоронної роботи.

Основними цілями поліції сьогодні є налагодження співпраці з громадою для створення безпечного суспільного середовища, інтеграція поліції у суспільство, задоволення безпекових проблем громадян, ефективне та консолідоване вирішення локальних проблем громади. Україна - держава, у якій повага до захисту прав і свобод людини є одним з національних пріоритетів.

У день професійного свята хочеться висловити найкращі вітання усім, хто обрав для себе нелегку, відповідальну та почесну службу у лавах Національної поліції України! Прийміть побажання Вам і Вашим родинам подальших здобутків, міцного здоров'я, мирного неба, наснаги, невичерпних життєвих сил!

 

З повагою

Голова районної державної адміністрації                 Михайло Павліш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора