Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відданість справі і присязі

Дата: 03.07.2021 21:07
Кількість переглядів: 210

     Напередодні професійного свята - Дня Національної поліції України у актовій залі Скадовського районного відділу ГУНП у Херсонській області відбулося вшанування кращих працівників відділу та поздоровлення особового складу.

 Як зазначив начальник відділу Олександр Рогожин, сьогодні працівники поліції відчувають всебічну підтримку з боку держави. І хоч час нині непростий, кожен підрозділ Скадовського районного відділу поліції завжди готовий забезпечити бездоганне виконання своїх обов’язків. За словами керівника відділу, високої оцінки заслуговують усі працівники. Тут постійно тримають рівняння на кращих.

З теплим вітальним словом до присутніх звернувся голова Скадовської районної державної адміністрації Михайло Павліш. Він підкреслив: сьогодні професія поліцейського є багатогранною, вона поєднує ще й навики психолога і кризового менеджера. Працівники поліції мусять вміти знаходити контакт з різними людьми, розуміти їх становище. До того ж, сьогодні поліція у буквальному розумінні перебуває у об’єктиві підвищеного суспільного інтересу. Тому особливо приємно, що працівників Скадовського відділу ГУНП завжди називають у числі кращих.

З нагоди відзначення професійного свята за сумлінну працю, відповідальне ставлення до службових обов’язків ряд офіцерів Скадовського відділу поліції були нагороджені почесними Грамотами голови РДА та голови районної ради. За високі професійні якості та особистий внесок у справу підтримання публічної безпеки та протидії злочинності кращим працівникам відділу оголошено подяку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора