Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Кам’янській Січі відсвяткували 25-річчя Конституції України

Дата: 28.06.2021 19:12
Кількість переглядів: 220

Фото без опису  Сьогодні на славетній Кам’янській Січі, що біля с. Республіканець Бериславського району відбулися урочисті заходи, присвячені визначній події – 25- річчю Конституції України.

  На маштабний захід зібралися органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутати, представники козацтва, громадських організацій, військовослужбовці та учасники бойових дій на сході України, а також гості з різних куточків держави.

В урочистостях взяла участь делегація від Скадовщини на чолі з головою районної державної адміністрації Михайлом Павлішем.

     Під підняття Державного Прапору відкрили захід, присвячений 25-річниці Конституції України, в ході якого провели молебень за процвітання Українського козацтва та  вшанували пам`ять полеглих захисників України, козаків Кам`янської Січі та бійців АТО.

З привітальним словом до присутніх звернувся голова обласної державної адміністрації Сергій Козир та відзначив жителів області Почесними грамотами та подяками голови ОДА.

                                     Фото без опису

       Кам’янська Січ завжди була тим місцем, де плекали силу козацьку та волю. Саме на Кам’янській Січі народжувались рядки Першої української Конституції. Театралізоване відтворення історичної події закладання фундаменту першої Конституції Пилипа Орлика подарували глядачам майстри театру ім. Куліша. Яскраве сонце, вільний вітер та запах полині створював справжню атмосферу часів козацтва.

                                          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора