Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Михайла Павліша з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2021 11:41
Кількість переглядів: 258

Фото без опису   Шановні жителі Скадовського району!

 Щиро вітаю Вас із визначним державним святом – Днем Конституції України. 

 28 червня ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Основного Закону закріпило правові основи нашої країни, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету на світовій арені.

Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Цей день назавжди став видатною подією українського державотворення.

Тож нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом і надалі будуть нашим сьогоденням, а дух законності панує у серці й вчинках кожного свідомого громадянина нашої держави.

З нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя і достатку, любові і миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої країни. 

Бажаю Вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і гордості за високе звання громадянина України.

 

З повагою

 

Голова районної

державної адміністрації                                              Михайло ПАВЛІШ

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора