Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся відкритий турнір з бодібілдингу «Гран-Прі Чорного моря 2021»

Дата: 25.06.2021 17:34
Кількість переглядів: 183

Фото без опису  Вперше на чорноморському узбережжі у м. Скадовськ відбулися видовищні змагання з бодібілдингу «Гран-Прі Чорного моря 2021», за ініціативи Херсонської обласної федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму UBPF, за сприяння Скадовської районної державної адміністрації та Скадовської міської ради та підтримки бізнес спільноти-спонсорів змагань.

   Масштабне свято краси і здорового тіла очікувало на глядачів, а на спортсменів – змагання в 5 номінаціях. В спортивному турнірі взяли участь понад 100 спортсменів з усієї України.

Голова районної державної адміністрації Михайло Павліш привітав учасників турніру, побажав перемоги та наголосив на тому, що досягнути такого високого результату можна тільки завдяки щоденним тренуванням, але результат цього вартий.

                                      Фото без опису

   В свою чергу організатори турніру подякували очільнику району за підтримку та співпрацю задля популяризації здорового способу життя та нагородили голову районної державної адміністрації Подякою за вагомий внесок у розвиток бодібілдингу Херсонської області та України.

Спільним рішенням журі турніру визначено переможців у кожній з номінацій. Під гучні оплески глядачів спортсмени отримали кубки, пам’ятні сувеніри та грошові сертифікати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора