Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Збереження рекреаційного потенціалу Скадовського району – наш пріоритет

Дата: 24.06.2021 17:15
Кількість переглядів: 153

   Біологічне різноманіття є основою життя, збереження якого необхідне для існування людини. На жаль, поступове вичерпання природних ресурсів призводить до загрози вимирання або повного зникнення численних видів та екосистем.

 Сьогодні в районній державній адміністрації відбулася зустріч очільника району Михайла Павліша з головою громадської організації «Українське товариство охорони птахів» Олегом Дудкіним, за участю директора, засновника екопарку «Зелені Хутори Таврії» Олександра Долинка та голови Скадовської міської ради Олександра Яковлєва.

Розглянувши питання екологічних проблем нашого регіону, активного використання існуючих ресурсів, екологічного стану о. Джарилгач та всього Причорномор’я, учасники зібрання обговорили перспективні напрямки подальшого співробітництва з громадською організацією «Українське товариство охорони птахів» та визначили спільні практичні кроки щодо збереження природного потенціалу рекреаційних зон та своєчасного захисту узбережжя від забруднення та природного занепаду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора