Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З професійним святом привітали державних службовців району

Дата: 23.06.2021 16:29
Кількість переглядів: 151

Фото без опису Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби – професійне свято людей, які уповноважені виконувати функції держави у найрізноманітніших сферах життя українців.

 Служіння Україні та її народу – це одночасно почесна і відповідальна місія, а професія державного службовця – важлива та клопітка праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість  та бажання служити людям.

Саме державні службовці формують імідж країни, від їх сумлінності та професійності залежить соціальна стабільність і добробут громадян.

Сьогодні, з нагоди професійного свята, в залі засідань районної державної адміністрації привітання приймали державні службовці району.

На урочистостях голова районної державної адміністрації Михайло Павліш щиро вітав своїх колег та бажав здоров’я, родинного затишку, благополуччя, здійснення планів та задумів.

                                     Фото без опису

  З нагоди свята, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики голова районної державної адміністрації Михайло Павліш вручив Почесні грамоти та Подяки голови обласної державної адміністрації та голови районної державної адміністрації кращим державним службовцям.

                                     Фото без опису

  Привітали державних службовців з їх професійним святом і голова районної ради Віталій Соловйов та міський голова Олександр Яковлєв. Керівники вручили Почесні грамоти та Подяки за високий професіоналізм та віддане служіння обраній справі представникам державної служби.

Справжній святковий настрій та атмосферу свята подарували присутнім  талановиті вокалісти району та Скадовського міського будинку культури ім. Т.Г. Шевченка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора