Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Початок курортного сезону вимагає підвищеної уваги до забезпечення роботодавцями вимог трудового законодавства

Дата: 23.06.2021 15:01
Кількість переглядів: 142

 23 червня 2021 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат за участю представників Скадовської районної державної адміністрації, Скадовської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Скадовського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області, Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості, Скадовського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області на території міста Скадовськ проведено черговий рейд в ході якого здійснено обстеження 31 суб’єкта господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі та використовують працю найманих робітників.

  П’ятьом з них  надано десятиденний термін для приведення норм використання найманої праці відповідно до вимог законодавства.

     Легалізація найманої праці сьогодні є надважливим і гострим питанням, яке потребує розуміння всіх громадян! Тільки офіційно оформлений найманий робітник може бути соціально захищеним, а утримані з легальної заробітної плати податки зможуть бути використані для своєчасного фінансування відповідних статей витрат району й області.

Також, звертаємо увагу роботодавців на важливість дотримання рекомендацій щодо профілактики розповсюдження вірусу COVID.

                                    

  Шановні роботодавці, подбайте про своїх працівників та про їхнє майбутнє! Не наражайте свій бізнес на штрафи, оформлюйте працівників належним чином! Використання незадекларованої праці – грубе порушення  чинного законодавства!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора