Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Михайла Павліша з Днем медичного працівника

Дата: 20.06.2021 07:17
Кількість переглядів: 141

      Шановні працівники медичної галузі !

 Прийміть найщиріші вітання з професійним святом —

Днем медичного працівника!

Життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. А тому професія медичних працівників завжди була, є та залишається однією з найнеобхідніших і найшанованіших.

Саме на ваших плечах лежить відповідальна суспільна місія – стояти на сторожі здоров’я наших громадян, захищати людей від недуг та болю, пропагувати та утверджувати здоровий спосіб життя.

Сьогодні, переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, вкотре зрозуміла неоціненну роль медицини та медичного персоналу у житті людства. Адже саме ви першими прийняли виклик сьогодення – біду нашого часу – COVID-19 і нині, на передовій, боритесь за життя та здоров’я людей, ризикуючи власним.

Нам залишається тільки здогадуватись, звідки ви берете сили, щоб допомагати людям справлятись з їх недугами, долати перешкоди в боротьбі за здоров’я, підтримувати в них позитивний дух.  

 Низький Вам уклін, шановні медичні працівники, за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце, за врятовані життя та здоров’я, віру і надію, яку ви даруєте людям.

Нехай Вам самим не зраджують міцне здоров’я і оптимізм. Миру, щастя  та благополуччя Вам і Вашим родинам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора