Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напередодні свята вітання приймали медичні працівники району

Дата: 18.06.2021 16:29
Кількість переглядів: 212

Фото без опису     Щорічно у третю неділю червня всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари- відзначають своє  професійне свято – День медичного працівника.

 Медична справа – це покликання, адже кожен день, незважаючи на складнощі, втому, власні турботи, медики цілодобово стоять на сторожі людського життя. Своєю невтомною працею медичні працівники повсякчас демонструють приклади професіоналізму, витримки та самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом вони повертають людей до життя, даруючи віру та надію на одужання.

День медика – чудова нагода ще раз подякувати нашим «ангелам-охоронцям» за їх сумлінну та невтомну працю, адже переоцінити величезну роль медиків неможливо.

Сьогодні у районі пройшли святкові заходи, присвячені Дню медичного працівника. Багато привітань та слів подяки лунало для тих, хто охороняє найважливіше – здоров’я людини.

Голова районної державної адміністрації Михайло Павліш висловив найтепліші слова вдячності усім, хто не шкодуючи зусиль та часу, одними із перших приймають на себе і поділяють важкий тягар людського болю й страждань, оберігають найцінніше, що є у людини – її життя. «Здоров’я нації та кожного з нас –  це один із головних аспектів існування держави та державності. Кожен з вас покликаний та віддає свою працю, свої сили для збереження здоров’я та життя інших. Саме від вашої праці залежить затишок і тепло в родинах, домівках кожного з нас. Тому щиро зичу, щоб у ваших оселях завжди було затишно і весело. Добробуту, щастя вам та благополуччя»,- зазначив керівник району.

                                        Фото без опису

     За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я району, за роботу у складній епідеміологічній ситуації та з нагоди Дня медичного працівника очільник району нагородив Почесною грамотою голови районної державної адміністрації кращих представників медичної галузі громад Скадовська, Каланчака та Голої Пристані.

                                          Фото без опису

        Справжнє свято та чудовий настрій подарували винуватцям свята художні колективи Скадовщини та гості нашого міста із Грузії – запальний та енергійний вокально-хореографічний ансамбль «NADURI».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора