Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Практичні кроки до гендерної рівності

Дата: 17.06.2021 17:45
Кількість переглядів: 197

Фото без опису  Протягом 17-18 червня в м. Херсон заступник голови районної державної адміністрації Валентина Головата бере участь в роботі Південного кластеру проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні» з питань розширення економічних можливостей для жінок і дівчат у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, який має вирішити низку завдань: визначити причини та наслідки обмежених економічних можливостей для жінок і дівчат, розробити спільний план дій для вирішення проблеми, як основу "дорожньої карти" та, створивши коаліційну групу, розробити проєктну заявку.

   Розпочала роботу тренінгу Урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко, яка окреслила цілі та задачі зустрічі.

 В роботі допомагають менеджери проєкту Дмитро Михайленко та Оксана Брижова, експертка Ольга Жукова, менеджер Костянтин Філенко та виконавча директорка Оксана Глебушкіна від Громадського центру "Нова генерація" та координаторка Піденного міжрегіонального центру з розвитку жіночих організацій Наталія Дорофєєва.

                                   Фото без опису

    Донором проєкту є Мінітерство закордонних справ Канади. Тривалість проєкту до 2024 року. Серед основних очікуваних результатів є фінансова підтримка 65 жіночих громадських організацій, проведення 40 кампаній з адвокації жінок. Участь можуть брати місцеві жіночі організації та просувати гендерну рівність по всій країні.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора