Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття II Міжнародного фестивалю - конкурсу мистецтв і талантів «STARS SKIFF»

Дата: 17.06.2021 17:12
Кількість переглядів: 457

Фото без опису    Сьогодні гостинне фестивальне місто Скадовськ радо зустрічало гостей на II Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «STARS SKIFF», який проходить за підтримки Херсонської обласної громадської організації «Творці сучасності» та агенції «КіТ» .

 Мета фестивалю – залучення до вокального, хореографічного, театрального, художнього та інструментального мистецтва обдарованих людей, створення сприятливих умов для прояву й реалізації творчого потенціалу авторів, виконавців власних пісень і віршів та відродження, збереження і розвиток національної культури України.

Зазначимо, що фестиваль проходить вже вдруге та набув статусу міжнародного рівня з міжнародним складом професійного журі та іноземними учасниками. Цього року на фестиваль завітали гості із сонячної Грузії – вокально-хореографічний ансамбль «NADURI» та талановитий вокаліст Шабан Мамедов.

Відкрив фестиваль-конкурс мистецтв і талантів дитячий біг-бенд «Сурма» (м. Скадовськ). 

                                   Фото без опису

   З привітальним словом до глядачів та учасників-конкурсантів святкового заходу звернувся голова районної державної адміністрації Михайло Павліш та зазначив: «Скадовська земля вже багато років є фестивальним місцем. Атмосфера моря та південної рив’єри створює неперевершену легкість та можливість для розкриття своїх талантів. Фестиваль «STARS SKIFF» поєднує у собі різноплановість та різножанровість. Сама назва сягає стародавніх віків. Учасники різного віку, різних національностей, етносів, різних спрямувань подарують свої вокальні виступи, класичні, національні, хореоргафічні, запальні та експресивні виступи гостей з Грузії створять незрівняне дійство свята, успіху та єднання».

Талановиті конкурсанти представили репертуар у різноманітних жанрах музичного мистецтва, продемонстрували високий рівень вокальної, хорової, інструментальної та хореографічної майстерності, керівники колективів мали чудову можливість встановити творчі контакти між учасниками та обмінятися своїм досвідом.

Настрій у концертній залі панував піднесений, шквал позитивних емоцій залишив неймовірні враження, адже таке розмаїття музики та талантів побачити можна не завжди. 

Вразив глядачів своїм вокалом учасник багатьох талант-шоу та переможець минулорічного конкурсу –фестивалю Шабан Мамедов із Грузії.

Яскраві та запальні хореографічні постановки колективів зачарували та вразили своєю сучасністю.
                                    Фото без опису

     Бурхливі оплески глядачів після завершення кожного із номерів ще раз дали можливість переконатися, наскільки талановитою є кожна дитина, наскільки майстерним є кожен керівник та наскільки багатою творчими людьми є наша українська земля.

Зазначимо, що фестиваль буде тривати два дні, а вже 19 червня о 18.00 годині на березі Чорного моря, на фестивальній площі міста Скадовська відбудеться нагородження учасників фестивалю та святковий гала-концерт за  участю фіналістів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора