Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, на території Скадовського району Херсонської області

Дата: 16.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 124

Фото без опису  Станом на 09.00 годину 16 червня 2021 року в районі всього з початку пандемії інфіковані 1497 осіб.

 З початку 2021 року на COVID-19 інфіковано 1032 особи. За минулу добу захворіло 5 осіб (дітей не має).

За інформацією ВСП «Олешківський міськміжрайонний відділ ДУ Херсонський ОЛЦ МОЗ України» Голопристанськогоайонного відділення лабораторних досліджень за минулу добу виявлено 5 осіб хворих на COVID-19  .

997 осіб побороли недуг.

У 2021 році 41 особа померла. З початку пандемії померли 55 осіб.

Під наглядом комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» перебуває на амбулаторному лікуванні 37 осіб з позитивним результатом РНК-вірусу COVID-19 та 45 контактних осіб.

У комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 9 осіб, хворих на COVID-19, із них:

Скадовський район:

-    1 жінка (м. Скадовськ)

-    3 жінки, 1 чоловік (с. Широке)

-    1 жінка, 1 чоловік (смт Лазурне)

-    1 жінка (с. Красне)

            Каланчацький район:

-    1 чоловік (Бабенівка-1)

За минулу добу госпіталізованих (підтверджених) 1 особа, виписаних та померлих не було.

 У комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанська районна лікарня» перебуває на стаціонарному лікуванні 4 особи хворих на COVID-19.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 9 хворих на COVID-19 та на самоізоляції знаходиться 10 осіб.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» на амбулаторному лікуванні перебуває 15 осіб з позитивним результатом РНК-вірусу COVID-19 та 39 контактних осіб.

Станом на 16 червня 2021 року в комунальному некомерційному підприємстві «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» було відібрано 31 зразок біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР від амбулаторних хворих та комунальному некомерційному підприємстві «Скадовська центральна міська лікарня» було відібрано 11 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. В комунальному некомерційному підприємстві «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» було відібрано 12 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР. Комунальним некомерційним підприємством «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги» відібрано 0 зразків біологічного матеріалу для проведення тестування методом ПЛР.

З початку пандемії зареєстровано 16 захворілих на COVID-19 медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня», з них: 3 лікаря, 11 середнього медичного персоналу  та 1 молодшого медичного персоналу 1 рентгенлаборант.

У 2021 році захворіли 8 медичних працівників.

12 медиків вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків,  1 – помер, 1 - знаходиться на стаціонарі та продовжує лікування. По 5 випадкам складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника інфекційного відділення, який займався лікуванням хворих на COVID-19, 2 випадки – не пов’язані з виробництвом, 3 випадки (2 сестри медичні терапевтичного відділення та 1 рентгенлаборант) – пов’язані з виробництвом, інші – 11 випадків знаходяться на розгляді Фонду соціального страхування України.

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Голопристанський центр первинної медико-санітарної допомоги» з початку пандемії зареєстровано 21 захворілих на COVID-19 медичних працівників, з них: 3 лікаря, 14 середнього медичного персоналу та 4 молодшого медичного персоналу. У 2021 році захворіли  3 медичних працівників. Всі зазначені медичні працівники вилікувались та приступили до виконання своїх обов’язків. У 2020 році на 1 випадок складено акт Н-1 гострого професійного захворювання (отруєння) на медичного працівника Малокопанівської ЛА який займався лікуванням хворих на COVID-19, 1- пов'язаний з виробництвом.

На сьогоднішній день забезпечення пацієнтів киснем відбувається за рахунок власної кисневої станції.

            Просимо всіх  відповідальніше ставитись до власного здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів та рекомендацій МОЗ:
– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;
– носіть захисну маску в громадських місцях;
– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Будьте здорові. Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора