Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Поля - 2021!

Дата: 11.06.2021 15:37
Кількість переглядів: 382

Фото без опису 11 червня 2021 року на базі ДП «ДГ Інституту рису НААН України» проведено День поля на якому була присутня перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Покутня.

 Незважаючи на завантаженість польовими роботами багато керівників сільгосппідприємств, агрономів, голів фермерських господарств району та інших запрошених осіб знайшли час та бажання взяти участь в даному заході

Підчас відкриття Дня поля з привітальним словом виступила директор «Інституту рису НААН» Уманська В.В., а також Покутня С.О. та Гончарський І.Л. побажавши всім плідної праці, щедрого врожаю, гарного попиту і чудового проведення Дня.

                                       Фото без опису     

Особливої уваги аграріїв приділили огляду демонстраційного полігону богарного землеробства озимих зернових культур, де було представлено 39 сортів озимої пшениці,       8 сортів та гібридів озимого ячменю (28 сортів селеуції Національної академії аграрних наук України). Також було представлено демонстраційний полігон озимого ріпаку (представлено     17 гібридів) та демонстраційний полігон на зрошенні в виробничих умовах випробування 47 сортів та гібридів озимих зернових культур.

Відповідний захід пройшов плідно і цікаво. Учасники заходу ставили доповідачам чимало питань, цікавилися тим чи іншим сортом, технологією вирощування, обмінювалися досвідом і отримували нові знання.

                                         Фото без опису

   Після проведення всіх презентацій відбувся дружній обід з розігруванням призів від організаторів Дня поля. Відвідувачі та компанії-учасники заходу висловили подяку організаторам «Інституту рису НААН» та ДП «ДГ Інститут рису НААНт України» за гарну організацію, добре проведений час та плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора