Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про оздоровлення дітей

Дата: 04.06.2021 11:19
Кількість переглядів: 192

   Третього червня 2021 року відбулося засідання районної координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків. Питання, що розглядалися на засіданні стосувалися організації безоплатного направлення дітей пільгових категорій  на оздоровлення та відпочинок  протягом літнього періоду 2021 року.

    Голова координаційної ради Валентина Головата зауважила, що перевагу при розподілі путівок необхідно приділяти наступним категоріям: дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, дітям з інвалідністю, дітям, батьки яких є учасниками бойових дій в зоні АТО/ООС, дітям з внутрішньо переміщених сімей.

Зважаючи на те що до складу Скадовського району з 2021 року увійшло 9 територіальних громад першочергово запропоновано направляти дітей, що проживають в степних районах, та з територіальних громад, які фінансово неспроможні виділити кошти на забезпечення дітей послугами оздоровлення.

За результатами засідання прийнято рішення направити двох дітей на оздоровлення до ДЛОК «Сузір’я Таврії», як таких, що на даний час перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку служби у справах  дітей  Скадовської районної державної адміністрації.

                                                   

Висловлюємо вдячність Генеральному директору ДЛОК «Сузір’я Таврії», Тамарі Володимирівні Степаненко, за виділення путівок для пільгової категорії дітей на благодійній основі.

Робота в даному напрямку триває.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора