Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обласні стипендії кращим медичним працівникам

Дата: 03.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 234

 Розпорядженням голови Херсонської обласної державної адміністрації від 01.06.2021 року№486  «Про призначення обласних одноразових стипендій кращим медичним працівникам галузі охорони здоров’я у 2021 році» в двох номінаціях відзначено лікарів Скадовського району.

  В номінації «Первинна медикосанітарна допомога, амбулаторнополіклінічна та стаціонарна служби у районних закладах»  -  Топіха Віктор Васильович - завідуючий Скадовською амбулаторією загальної практики - сімейної медицини КНП «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги». А в номінації «Первинна медикосанітарна допомога, амбулаторнополіклінічна служба (сімейна медицина, дільнична служба, служба швидкої медичної допомоги) у сільській місцевості» - Бабенко Людмила Володимирівна - лікар-педіатр, в.о. головного лікаря Каланчацької лікарської амбулаторії КНП «Каланчацький центр первинної медико-санітарної допомоги».

                                           

     Щиро вітаємо, дякуємо за працю, за щоденний подвиг. Ви є представниками однієї  з найшляхетніших та найгуманніших у світі професій. Попереду День медичного працівника – це чудова нагода висловити щиру вдячність та глибоку повагу людям, які щодня, щохвилини готові прийти на допомогу, хто, не шкодуючи зусиль та часу, приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя.

    Нехай примноженим повертається до вас добро, дароване людям! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Нехай у ваших родинах завжди панують злагода, тепло, взаємоповага, щастя і любов!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора