Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 02.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 205

Фото без опису Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

 У перший день літа увесь світ відзначає одне з найкращих свят – Міжнародний день захисту дітей. І хоча батьки щодня піклуються про діток, намагаються дати їм усе найкраще, проте саме цього дня дорослі роблять усе можливе, щоб створити дітям незабутнє свято.

   Неперевершеною концертною програмою розпочався святковий день у   м. Скадовську. Свої творчі номери дарували юні артисти Скадовського міського будинку культури та Центру дитячої і юнацької творчості. З привітальним словом до юних жителів громади звернулася перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Покутня та побажала міцного здоровя, успіхів, вірних і надійних друзів та здійснення всіх заповітних мрій. «Немає нічого кращого, аніж дитячий сміх, щасливі оченята та непідробна радість. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей маленьких громадян, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства», - наголосила вона.

                                               Фото без опису     

   Подарунками, солодощами, розвагами та приємними сюрпризами продовжилося свято для дітей Скадовської громади. Всі учасники концертної програми, конкурсу малюнків на асфальті й шахового турніру отримали морозиво від місцевих підприємців, а після святкового концерту - розваги на атракціонах.

                                               Фото без опису

   Діти відвідали дельфінарій «Акварель» та отримали неймовірні емоції від захоплюючого шоу за участю дельфінів.

1 червня, у перший лiтнiй день, кожна громада нашого району долучилась до святкування Дня захисту дітей, адже дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Цього дня на малечу очікували ігри, конкурси, розваги. Окрасою заходів були герої з казок та мультфільмів, які провели з дітлахами безліч цікавих змагань. У Каланчацькій ДЮСШ пройшов ІІ етап спортивно-масового заходу серед родин  «Тато, мама, я – спортивна сім’я», на стадіоні «Юність» відбувся відкритий турнір з футболу серед юнаків, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Дітлахи отримала призи, подарунки, солодощі та незабутні враження.

                                            Фото без опису

   Усмішки дітей – це мабуть найкраще, що може радувати погляд. У них стільки тепла, щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше серце. І сьогодні головне завдання для нас, дорослих, зробити так, щоб таким яскравим і сповненим радості був кожен день життя наших малюків. Адже діти, які виросли в добрі, мирі і любові безсумнівно намагатимуться робити таким і наш світ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора