Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги підприємців!

Дата: 25.05.2021 10:13
Кількість переглядів: 161

Фото без опису Міністерство цифрової трансформації України продовжує реалізацію національного проєкту Дія. Бізнес.

  Дія. Бізнес – це масштабний проєкт із розвитку підприємництва, який має дві складові: онлайн – портал Дія. Бізнес і мережу центрів підтримки підприємців Дія. Бізнес.

На онлайн–платформі підприємці можуть знайти необхідну інформацію для відкриття та ведення бізнесу, скористатися послугою консалтингу з 14 різних напрямків і пройти навчання в онлайн–школі для підприємців, скористатися картою інфраструктури підтримки підприємництва у своєму регіоні.

В офлайн–центрах Дія. Бізнес підприємці можуть безкоштовно отримати послугу консалтингу від спеціалістів–практиків, відвідати освітні заходи, протестувати продукт на спеціальній pop-up зоні, провести бізнес–подію в просторі центру. Перший центр Дія. Бізнес вже працює в Харкові, 9 листопада почав роботу в тестовому режимі центр у Миколаєві. На черзі – відкриття центрів на Київщині та в Черкасах. Незабаром центри Дія. Бізнес діятимуть в кожному обласному центрі України. В планах проєкту – відкрити такі центри в кожному місті України з населенням 50000+.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора