Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бехтерській громаді відкрито сучасний ЦНАП

Дата: 21.05.2021 18:48
Кількість переглядів: 350

Фото без опису   Сьогодні, 21 травня 2021 року, голова районної державної адміністрації Михайло Павліш взяв участь в урочистому відкритті Центру надання адміністративних послуг Бехтерської сільської територіальної громади Скадовського району.

З приємною подією жителів громади привітав заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко. З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Михайло Павліш:  «Створення та відкриття сучасних ЦНАПів – це створення так званих точок росту, які стануть поштовхом для подальшого розвитку всієї громади. Це приклад конструктивного діалогу між обласною та районними державними адміністраціями, ОТГ та міжнародними форумами. Тож щиро вітаю вас з цією подією та бажаю подальшої реалізації всіх планів і проєктів».

Зазначимо, що у 2018-2020 роках за результатами IV раунду Програми «U-LEAD з Європою», виконавчий комітет Бехтерської сільської ради став учасником проєкту в частині створення центрів надання адміністративних послуг.

ЦНАП надаватиме близько 107 видів адміністративних послуг. Вдалося інтегрувати практично всі групи базових адміністративних послуг: реєстрації актів цивільного стану, місця проживання, біснесу, нерухомості та земельних ділянок, пенсійні послуги, послуги соціального характеру.

Тож сучасний, новий ЦНАП готовий працювати за усіма європейськими стандартами, і двері закладу вже відкриті для мешканців громади, аби ті могли якісно та швидко користуватись усіма послугами, які тут надаватимуть справжні фахівці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора