Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Використання бренду під час туристичного сезону

Дата: 21.05.2021 09:46
Кількість переглядів: 203

Фото без опису   20 травня 2021 року о 14.00 годині в залі засідань районної державної адміністрації під головуванням голови районної державної адміністрації Михайла Павліша, за участю перевізників відбулась нарада щодо формування позитивного рейтингу та організації відпочинку в Скадовському районі та на острові Джарилгач.

   Михайло Павліш звернув увагу перевізників на необхідність щодо упорядкування послуг з перевезення відпочиваючих на острів Джарилгач та недопущення виникнення непередбачених ситуацій, які мали місце у минулому році.

 Основну увагу перевізників було привернуто до дотримання порядку з організації відпочинку на острові Джарилгач, недопущення засмічення території острова, утримання прибережної зони у належному вигляді.

Також, була обговорена пропозиція щодо упорядкування та розмежування видів послуг, які надають відпочиваючим перевізники (перевезення відпочиваючих на острів Джарилгач та прогулянки в затоці). Вирішення вищезазначеного питання надасть змогу підвищити якість послуг та їх привабливість та безпеку.

Головою комісії було запропоновано перевізникам спільно вирішити питання можливості створення єдиного логотипу та фірмового туристичного бренду Скадовського району.

Начальник фінансового відділу районної державної адміністрації Тетяна Єременко продемонструвала перевізникам і усім присутнім фірмовий туристичний бренд -  Скадовський край, який можливо застосовувати для одягу перевізників, а також усіх речей, які використовуються для відпочинку (одноразовий посуд, футболки, майки і т.п.). Вся необхідна інформація була надана всім перевізникам на електронних носіях.

Загальна кількість учасників в нараді склала понад 20 осіб.

                                                          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора