Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі відбулася зустріч з фахівцями Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області

Дата: 19.05.2021 11:29
Кількість переглядів: 309

Фото без опису   18 травня 2021 року під головуванням голови районної державної адміністрації Михайла Павліша, за участю заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої, представників Скадовської районної ради, структурних підрозділів РДА, відбулася зустріч фахівців Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Алли Ракши, Світлани Казначеєвої, Лариси Бігун  з головами територіальних громад та представниками підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців району.

    Під час зустрічі було презентовано такі напрямки діяльності, як приватизація та оренда держмайна в Скадовському районі. Обговорювались нові можливості для інвестицій, а саме приватизацію і оренду державного майна суб’єктами господарювання, що дасть можливість для створення нових робочих місць. В інвестиційному меню Скадовського району більше 10 об’єктів приватизації, серед яких ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство», адміністративні будівлі в смт Каланчак, смт Чаплинка,  м.Скадовськ, лабораторії та склади у с. Рибальче.

В кінці зустрічі голова районної державної адміністрації Михайло Павліш закликав всіх присутніх до співпраці з Фондом державного майна, що дасть нові можливості та перспективи для розвитку району.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь за посиланням:

http://www.spfu.gov.ua/ua/regions/kherson.html

                                                 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора