Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Усунення наслідків негоди в районі

Дата: 17.05.2021 15:12
Кількість переглядів: 225

Фото без опису        У зв’язку з проходженням 16 травня 2021 року грози зі шквальним вітром, на території Скадовського району залишились без електропостачання багато населених пунктів.

       За інформацією Скадовського відділу Департаменту з розподільчих мереж АТ «Херсонобленерго» по Скадовській територіальній громаді знеструмлено 139 будинків (в м. Скадовську та с. Приморське). Над ліквідацією наслідків негоди працює 4 аварійно-відновлювальні бригади.

По Голопристанській територіальній громаді внаслідок грози постраждали будинки в Малої Кардашинки, яка повністю відключена від електромережі. Багато відключених від промислової мережі населених пунктів в Чулаківській громаді: Виноградне, Рибальче, Забарине. В Долматівській територіальній громаді внаслідок стихійного лиха знеструмлені будинки в Добропіллі, Долматівки, Київкі, Нововолодимирівки. Працівниками Голопристанського відділення Департаменту з розподільчих мереж АТ «Херсонобленерго» проводяться аварійно-відновлювальні роботи в складі 5 мобільних бригад.

За даними Чаплинського відділення Департаменту з розподільчих мереж АТ «Херсонобленерго» частково без електропостачання      знаходяться 7 населених пунктів Каланчацької територіальної громади - Каланчак, Новокиївка, Новопавлівка, М.Горького, Вербове, Привілля та Хорли, та 1 населений пункт повністю (Роздольне), По усуненню наслідків грозового циклону задіяно 3 ремонтні мобільні бригади. 
За інформацією керівників районних відділень електромереж, найближчим часом електропостачання буде відновлено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора