Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови районної державної адміністрації з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 178

Фото без опису      Дорогі ветерани та жителі Скадовського району!

    Від щирого серця вітаю вас із Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ці дні – символ героїчного минулого, гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини, адже Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства.

Схиляю голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, у жорстокій битві виборював свободу, захищав рідну українську землю від ворогів.

Низько вклоняюся подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення та нинішнім захисникам України, які своїми мужніми вчинками утверджують спадкоємність українських традицій у прагненні до волі.

Історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге.

У цей світлий день зичу всім міцного здоров’я, благополуччя і затишку у Ваших домівках та серцях.  ! Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині !

Зі святом! З Днем пам’яті та примирення! З Днем Перемоги!

 

З повагою

 

Голова Скадовської

районної державної адміністрації                                                                 Михайло Павліш

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора