Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Чулаківської сільської ради Скадовського району

Дата: 07.05.2021 15:28
Кількість переглядів: 264

Фото без опису     У Чулаківській об’єднаній територіальній громаді Скадовського району відбулась важлива подія – урочисте відкриття обладнаного за сучасними вимогами  Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). 

     Відтепер жителі населених пунктів громади матимуть змогу отримувати максимально необхідний перелік адміністративних послуг в комфортних умовах .

Загалом, у новоствореному ЦНАПі надаватимуться понад 116 видів послуг, серед яких найбільш затребуваними є реєстрація місця проживання, нотаріальні послуги, соціальні, земельні послуги та ряд інших.

На церемонії відкриття очільник області Сергій Козир привітав громаду із урочистою подією та передав «мобільний кейс», який допоможе маломобільним верствам населення та жителям віддалених пунктів, отримувати якісні адмінпослуги прямо на місці, не відвідуючи ЦНАП.

Фото без опису     Фото без опису          До привітань приєднався і голова районної державної адміністрації Михайло Павліш, який зазначив: «Відкриття Центру надання адміністративних послуг – яскравий приклад децентралізації, коли всі питання вирішуються на місці максимально швидко, оперативно, доступно та прозоро. Це черговий крок і вагомий внесок задля розбудови і становлення громади».

Отож бажаємо громаді процвітання та нових досягнень!

                                                                  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора